Haldorádó CSL Tuning

Značka: Haldorádo
Kód: HDFM-CSLT-FP
Haldorádó CSL Tuning
Značka: Haldorádo
Varianta: Mrazivý Kapor
na sklade dodávateľa | HDFM-CSLT-FP
Varianta: Med Pálenka
na sklade dodávateľa | HDFM-CSLT-MP
Varianta: Plody Mora
na sklade dodávateľa | HDFM-CSLT-TK
Varianta: Červený Démon
na sklade dodávateľa | HDFM-CSLT-VD

Rodina príchutí CSL Tuning obsahuje aj predtrávené bielkoviny, vysoko rozpustné živiny, prírodný cukor, voľné aminokyseliny, vitamíny, minerálne soli a betaín stimulujúci chuť do jedla. Jeho farba je tmavohnedá a predáva sa v štyroch rôznych príchutiach. Ide o Červeného démona, Honey Pálinka, Tenger Kincse a Frozen Carp.

Kedy by ste mali použiť ktorý?
1. Red Demon je základná príchuť, s ktorou nemôžete nič pokaziť. Prenikavá vôňa čistých, sviežich, zrelých jahôd veľmi dobre harmonizuje s akoukoľvek sladkou zmesou a ešte viac posilňuje jej účinok.
2. Pevnosť zmesí rybej múčky drasticky zvyšuje smradľavá aróma Treasure of the Sea.
3. Skutočnou zbraňou pre experimentálnych rybárov hľadajúcich špeciálne, nezvyčajné chute a arómy je aróma Honey Pálinkás CSL Tuning alebo nápadito pomenovaná aróma Frosty Carp, ktorá sa odporúča do sladkých aj páchnucich (rybia múčka) zmesí.

Používateľská príručka a hlavné tipy
1. Táto aróma je obzvlášť účinná v studených, vychladnutých (jeseň, zima) a pomaly sa zohrievajúcich jarných vodách, až kým teplota vody nedosiahne 16 stupňov Celzia.
2. Jedna fľaša (250 ml) arómy je vhodná na ochutenie a aromatizáciu 5 kg krmiva. Arómu je možné naliať aj na suchú kŕmnu surovinu, kukuričný koláč alebo vodu potrebnú na miešanie.
3. Výborne sa dá použiť aj na dochutenie peliet, nalámaných a uvarených (namočených) semienok.
4. Keďže nerozpúšťa PVA produkty, veľmi sa odporúča na ochutenie malých kŕmnych tyčiniek a peliet zabalených v PVA sieťke.
5. Dá sa z nej pripraviť aj prearomatizovaná zmes určená do kŕmnych košíkov. Potom, aj v malom množstve, bude jeho atraktívny efekt ohromujúci.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: